Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Werkvoorbereider / Planner

Plaatsingsdatum 28-09-2017 Functiecategorie Techniek - Werkvoorbereiding (B...
Standplaats Maarheeze Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
Ter versterking van het team in onze groeiende organisatie zoeken wij voor de reparatie afdeling een enthousiaste:

                            Werkvoorbereider / Planner
                                  (fulltime) Maarheeze


De functie
Binnen deze dynamische en vooral afwisselende functie ben je mede verantwoordelijk voor het vertalen van klantvragen naar concrete werkplaatsopdrachten. Daarnaast geef je mede invulling aan de Serviceplanning. Voor beide werkzaamheden is het belangrijk dat er een goede doorloop is en afspraken op een juiste en tijdige wijze worden nagekomen.

Je krijgt te maken met uiteenlopende knelpunten waar je de uitdaging in ziet om deze zelfstandig op te lossen. Opstellen van voor- en nacalculaties, uitbrengen offertes aan klanten, administratieve verwerking van orders vallen onder jouw takenpakket. Ook sta je klanten te woord en adviseer je zowel klanten als collega’s. Je begeleid reparaties en zult de klanten informeren over de stand van zaken. Daarnaast initieer en begeleid je interne verbeterprocessen. Kortom, je zult een belangrijke schakel zijn in ons team en er mede voor zorg dragen dat alles op rolletjes loopt.

Wat verwachten wij van jou?
Om deze functie op het juiste niveau uit te kunnen voeren zijn wij op zoek naar een actieve, overtuigende en flexibele medewerker die denkt in oplossingen. Je hebt uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden waardoor je in staat bent om tot de beste klantoplossingen te komen.

De belangrijkste functie eisen;

  • Een afgeronde technische MBO opleiding bij voorkeur richting autotechniek/landbouwmechanisatie; aangevuld met enige jaren relevante werkervaring
  • Affiniteit met en bij voorkeur kennis van graafmachines en techniek en je bent gretig om je verder te verdiepen in onze producten;
  • Accuratesse, Servicegericht (geen 9 tot 5 mentaliteit) kunnen verplaatsen in de klant en het werken met ERP pakketten (Axapta);
  • Organisatorisch talent, klant- en resultaatgericht, gestructureerd en initiatiefrijk;
  • Herkent onze kernwaarden: Afspraak is Afspraak, Respect, Integriteit, Ambitie en Betrokkenheid.

Wat bieden wij?
Je gaat werken met kwalitatief hoogwaardige producten bij een financieel gezond en groeiend familiebedrijf. De functie kent een grote afwisseling en er is ruimte voor ontwikkeling, verdieping en verbreding. Wij bieden jou een mooie kans om jezelf te ontwikkelen met uiteraard een marktconform salaris.


Interesse of meer informatie?
Voldoe jij aan het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden om in onze gedreven organisatie te komen werken? Reageer dan snel via onderstaande sollicitatie button.
Vragen? Neem dan contact op met de afdeling P&O 0495-596 659.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

De Verhoeven Groep is een familiebedrijf dat zich heeft ontplooid tot een internationale service- en handelsorganisatie, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze kernactiviteiten bestaan uit de verkoop van en serviceverlening aan graafmachines, rijwerkdelen en uitrustingsstukken. Verhoeven heeft verschillende grote importeurschappen, waaronder Takeuchi, Berco en Esco en een eigen productielocatie in India. Voor sommige productgroepen zijn er private labels ontwikkeld zoals Vematrack en Vematec, die zich als merk steeds sterker ontwikkelen. Andere bedrijven die behoren tot de Verhoeven Groep zijn VTS Constructions (ontwerp en productie van onderwagens) en Vereco (verhuur van grondverzetmachines en uitrustingsstukken).

Bij de Verhoeven Groep in de Benelux werken in totaal circa 200 medewerkers en de organisatie heeft een platte organisatiestructuur en een informele bedrijfscultuur.

 

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Werkvoorbereiding (Berekening/Planning)
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden werkvoorbereider planner

Contactgegevens

Contactpersoon Erwin Berg vd

Vestigingsplaats

Solliciteer