Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Vertegenwoordiger Machines

Plaatsingsdatum 23-01-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Ninove Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 - 40 Salaris -
Ter versterking van het team in onze groeiende organisatie zoeken wij een enthousiaste:


                           Vertegenwoordiger Machines
                       Regio Oost-Vlaanderen /Henegouwen


De functie
Na een gedegen inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de verkoop van graafmachines (tot 15 ton) van het A-merk “Takeuchi” en de daarbij behorende service en uitrustingsstukken.

Binnen je rayon ben je proactief en benader je moeiteloos bestaande en nieuwe klanten. Je verdiept je in de klant, denkt mee en bent in staat specifieke technische oplossingen voor te stellen, waarbij je gebruik maakt van het complete pakket aan dienstverlening en producten van Verhoeven. Klanten zijn werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw, sloop-, recycling- en de hoveniersbranche. Je onderhoudt op een gestructureerde wijze het klantenmanagement en bent verantwoordelijk voor het uitbrengen en opvolgen van offertes. Hierbij krijg je ondersteuning van de verkoop binnendienst. Het ontzorgen van onze klanten is een belangrijk thema binnen onze organisatie.


Wat verwachten wij van jou?
Verkopen is je op het lijf geschreven. Je hebt feeling voor techniek en vanuit een gezonde scoringsdrang ben je in staat om op een innemende en proactieve wijze contacten te leggen en te onderhouden met bestaande en potentiële klanten en machinisten van graafmachines. Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Je kunt makkelijk schakelen tussen gesprekspartners op alle niveaus en staat op nuchtere wijze, net als onze klanten, met de “voeten in de klei”


De belangrijkste functie eisen;

  • Een afgeronde commerciële en/of technische opleiding en je beschikt over aantoonbare succesvolle ervaring in een commerciële buitendienstfunctie;
  • Affiniteit met en bij voorkeur kennis van graafmachines en techniek en je bent gretig om je verder te verdiepen in onze producten;
  • Communicatief, creatief, flexibel, accuraat en geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Kennis van de Nederlandse en Franse taal
  • Woonachtig in de regio Oost-Vlaanderen / Henegouwen
  • Herkent onze kernwaarden: Afspraak is Afspraak, Respect, Integriteit, Ambitie en Betrokkenheid.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie in een financieel gezonde en groeiende organisatie met een marktconform salaris inclusief een provisieregeling. Uiteraard heb je voor uitoefening van de functie de beschikking over laptop, telefoon en een leaseauto. Verder bieden we ruimte voor groei en verdere ontwikkeling.


Interesse of meer informatie?
Voldoe jij aan het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden om in onze gedreven organisatie te komen werken? Reageer dan snel via onderstaande sollicitatie button.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Peter van de Auwera nummer 0032-471047986

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

De Verhoeven Groep is een familiebedrijf dat zich heeft ontplooid tot een internationale service- en handelsorganisatie, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze kernactiviteiten bestaan uit de verkoop van en serviceverlening aan graafmachines, rijwerkdelen en uitrustingsstukken. Verhoeven heeft verschillende grote importeurschappen, waaronder Takeuchi, Berco en Esco en een eigen productielocatie in India. Voor sommige productgroepen zijn er private labels ontwikkeld zoals Vematrack en Vematec, die zich als merk steeds sterker ontwikkelen. Andere bedrijven die behoren tot de Verhoeven Groep zijn VTS Constructions (ontwerp en productie van onderwagens) en Vereco (verhuur van grondverzetmachines en uitrustingsstukken).

Bij de Verhoeven Groep in de Benelux werken in totaal circa 200 medewerkers en de organisatie heeft een platte organisatiestructuur en een informele bedrijfscultuur.Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Buitendienst, Vertegenwoordiger, account manager

Contactgegevens

Contactpersoon Erwin Berg vd

Vestigingsplaats

Solliciteer