Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Salesmanager Rijwerk & Uitrustingsstukken

Plaatsingsdatum 16-01-2018 Functiecategorie Directie / Management / Bestuur
Standplaats Maarheeze Niveau Management
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 - 40 Salaris -
Ter versterking van ons team zoeken wij een:

                       Salesmanager Rijwerk & Uitrustingsstukken
                                      (fulltime) Maarheeze

De functie

Als Salesmanager Rijwerk & Uitrustingsstukken ben je verantwoordelijk voor de koersbepaling van deze divisie in de Benelux. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen en verder professionaliseren van de verkooporganisatie die verantwoordelijk is voor de omzet van Rijwerk & Uitrustingsstukken. Het betreft een breed assortiment van complete rijwerken (inclusief revisies) tot allerlei losse componenten.

Binnen de Benelux organisatie geef je direct leiding aan (ongeveer 8 medewerkers) de buiten- en binnendienst van de vestiging Maarheeze en vervul je een functionele rol voor de vestiging Zeewolde en Ninove (België). Regelmatig is er overleg met deze vestigingen. Daarnaast heb je een leidinggevende rol in één van de klantketens die worden aangestuurd door middel van een verbetermethodiek.

Samen met je salesteam bouw je aan een stabiele en professionele relatie met bestaande en nieuwe klanten en breng je het producten- en dienstenportfolio onder de aandacht. Ook onderhoud je zelf de contacten met de belangrijkste key-accounts en leveranciers. Naast het gezamenlijk realiseren van de vooraf gestelde targets, ben je in staat om de positie van onze merken te versterken en te laten groeien. Je hebt een intensieve samenwerking met de afdeling Marketing & Communicatie. Samen breng je de markt in kaart, zie je kansen en bedreigingen en ontwikkel je de verkoopstrategie. Je hebt ruime ervaring met het coachen van een Salesteam en bent in staat om met dit team te groeien naar een meer professionelere salesaanpak. Je bent lid van het Management Team van de Verhoeven Group en rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.


Jouw profiel
Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en ruime saleservaring in een bij voorkeur technische omgeving. Verder heb je jouw sporen verdient in het aansturen en succesvol maken van een salesteam. Naast een proactieve en ondernemende instelling ben je analytisch en communicatief sterk. In je aanpak ben je inspirerend, vernieuwend en hands on. In je leiderschapsstijl staan enerzijds teamspirit en collegialiteit centraal, anderzijds ben je koersbepalend en resultaatgericht.

Van alle Verhoeven medewerkers op ieder niveau wordt verwacht dat ze de Verhoeven kernwaarden Afspraak is Afspraak, Respect, Integriteit, Ambitie en Betrokken in hun dagelijks werk en in hun relaties met anderen toepassen.


Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie in een financieel gezonde en groeiende organisatie met een marktconform salaris inclusief een bonusregeling. Verder bieden we ruimte voor groei en verdere ontwikkeling.


Informatie en sollicitatie

Voldoe jij aan het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden om bij onze gedreven organisatie te komen werken? Kijk dan op www.verhoevenbv.com en reageer direct via onze sollicitatiebutton.
Wil je meer weten over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Johan van Rozendaal (Algemeen Directeur); 0495-596666, indien je algemene vragen of vragen over het proces hebt kun je contact opnemen met Erwin van den Berg (Manager HR) 06-51058112


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

De Verhoeven Groep is een familiebedrijf dat zich heeft ontplooid tot een internationale service- en handelsorganisatie, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze kernactiviteiten bestaan uit de verkoop van en serviceverlening aan graafmachines, rijwerkdelen en uitrustingsstukken. Verhoeven heeft verschillende grote importeurschappen, waaronder Takeuchi, Berco en Esco en een eigen productielocatie in India. Voor sommige productgroepen zijn er private labels ontwikkeld zoals Vematrack en Vematec, die zich als merk steeds sterker ontwikkelen. Andere bedrijven die behoren tot de Verhoeven Groep zijn VTS Constructions (ontwerp en productie van onderwagens), Vereco (verhuur van grondverzetmachines en uitrustingsstukken) en VMT (internationale leverancier van rijwerkdelen en rubbertracks).

Bij de Verhoeven Groep in de Benelux werken in totaal circa 200 medewerkers en de organisatie heeft een platte organisatiestructuur en een informele bedrijfscultuur.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Directie / Management / Bestuur
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Sales, commercie, verkoop, Management

Contactgegevens

Contactpersoon Erwin Berg vd

Vestigingsplaats

Solliciteer