Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Recruiter

Plaatsingsdatum 26-01-2018 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats Maarheeze Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 24 Salaris -

 

Ter versterking van ons HR team zoeken wij een:


                              Recruiter +
                      (0,6 FTE) Maarheeze


De functie

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het hele proces van het in contact komen met interessante mensen voor ons bedrijf tot aan het introduceren van nieuwe collega’s. Je weet, door ons bedrijf dusdanig te profileren, potentiele medewerkers te interesseren om met ons in contact te komen. Dit doe je via scholen, regio netwerken, social media etc.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het behartigen van de openstaande vacatures. Hiertoe stel je profielen op, zet je deze in de markt, zoek je actief kandidaten, voer je gesprekken en rond je de procedure af.

Ook de coördinatie rondom het invullen van stageplaatsen valt onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast is het ondersteunen van collega’s op de afdeling voor ons een vanzelfsprekendheid.


Jouw profiel
Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en ruime relevante werkervaring, bij voorkeur in de technische sector. Je bent op basis van deze werkervaring feilloos in staat om vanuit selectiegesprekken de juiste kandidaten te selecteren. Naast een proactieve en ondernemende instelling ben je communicatief sterk. In je aanpak ben je inspirerend, creatief, vernieuwend en hands on.

Werven en branding via digitale- en Social media kent voor jou geen geheimen meer.

Van alle Verhoeven medewerkers op ieder niveau wordt verwacht dat ze de Verhoeven kernwaarden Afspraak is Afspraak, Respect, Integriteit, Ambitie en Betrokken in hun dagelijks werk en in hun relaties met anderen toepassen.


Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende, zelfstandige en qua tijd flexibel in te vullen functie in een financieel gezonde en groeiende organisatie. Verder bieden we ruimte voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Je komt te werken in een informeel team waar iedereen klaar staat om elkaar te helpen om succesvol te zijn.

Informatie en sollicitatie

Voldoe jij aan het bovenstaande profiel en ben je enthousiast om bij onze gedreven organisatie te komen werken? Kijk dan op www.verhoevenbv.com en reageer direct via onze sollicitatiebutton.
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of wilt reageren dan kun je contact opnemen met Erwin van den Berg (HR Manager); 06-51058112

De Verhoeven Groep is een familiebedrijf dat zich heeft ontplooid tot een internationale service- en handelsorganisatie, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze kernactiviteiten bestaan uit de verkoop van en serviceverlening aan graafmachines, rijwerkdelen en uitrustingsstukken. Verhoeven heeft verschillende grote importeurschappen, waaronder Takeuchi, Berco en Esco en een eigen productielocatie in India. Voor sommige productgroepen zijn er private labels ontwikkeld zoals Vematrack en Vematec, die zich als merk steeds sterker ontwikkelen. Andere bedrijven die behoren tot de Verhoeven Groep zijn VTS Constructions (ontwerp en productie van onderwagens), Vereco (verhuur van grondverzetmachines en uitrustingsstukken) en VMT (internationale leverancier van rijwerkdelen en rubbertracks).Bij de Verhoeven Groep in de Benelux werken in totaal circa 200 medewerkers en de organisatie heeft een platte organisatiestructuur en een informele bedrijfscultuur.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Recruiter

Contactgegevens

Contactpersoon Erwin Berg vd

Vestigingsplaats

Solliciteer