Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Parts & Aftersalesmanager

Plaatsingsdatum 11-01-2018 Functiecategorie Commercieel - Binnendienst / Te...
Standplaats Maarheeze Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris -

Ben jij toe aan een stap in jouw carrière en durf jij het aan om de internationale markt van VTS te bedienen? Lees dan snel verder voor deze uitdagende commerciële baan waar wij een standvastige topper voor zoeken!


Ter versterking van ons team zoeken wij een:


                              Parts & Aftersalesmanager 
                                   (fulltime) Maarheeze


De functie

Als parts & aftersalesmanager krijg je een dynamische en afwisselende functie in een internationaal speelveld. Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verkoop van onderdelen aan onze eindklanten en anderzijds voor het afhandelen van garantieaanvragen en service vraagstukken. Hierbij draag jij zorg voor een ultieme klantbeleving.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor technische vragen en zoekt samen met klanten naar oplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het hele salesproces van het adviseren van het gewenste assortiment, het uitbrengen van offertes tot de administratieve verwerking in het systeem.

Kortom; een fantastische functie in een dynamische (export) omgeving!


Wat verwachten wij van jou?

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste, leergierige collega die in staat is om gelijktijdig met veel verschillende orders en klantvragen om te gaan. En voldoening haalt uit het realiseren van verkoopresultaten en oplossingen zoeken bij klant- en servicevragen.


De belangrijkste functie eisen;

  • Je hebt een aantoonbaar MBO+ werk en denkniveau en beschikt over technische kennis;
  • Je hebt ruime werkervaring in de commerciële binnendienst waarbij het behandelen van servicevragen en garantiegevallen onderdeel waren van je functie;
  • Je bent bedreven in het voeren van een nauwkeurige administratie in een ERP pakket.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Duitse taal is een pre.
  • Je vindt het een uitdaging om te werken in een internationale setting en je bent in staat om op afstand de juiste klantvraag boven water te krijgen;
  • Je bent klant- en resultaatgericht, flexibel maar ook standvastig wanneer nodig, nauwkeurig en initiatiefrijk;
  • Je herkent je in onze kernwaarden: Afspraak is Afspraak, Respect, Integriteit, Ambitie en Betrokkenheid.

Wat VTS Constructions biedt

Je gaat werken met kwalitatief hoogwaardige producten bij een financieel gezond en groeiend familiebedrijf. De functie kent een grote afwisseling en er is ruimte voor ontwikkeling, verdieping en verbreding. Wij bieden jou een mooie kans om jezelf commercieel te ontwikkelen met uiteraard een marktconform salaris.


Interesse of meer informatie?

Voldoe jij aan het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden om bij onze gedreven organisatie te komen werken? Kijk dan snel naar onze vacature op www.vtsconstructions.com of www.verhoevenbv.com en reageer direct via onze sollicitatiebutton.


Wil je meer weten over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Hein Stark (Manager); 0495-590320, indien je algemene vragen of vragen over het proces hebt kun je contact opnemen met de afdeling HR 0495-596604


Voor meer informatie over VTS Constructions? Check de site; www.vtsconstructions.com.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Verhoeven Track Systems Constructions (VTS Constructions) is gespecialiseerd in de productie van rupsonderstellen, het aanpassen van onderwagens van hijskranen en de productie van Powerpacks. VTS Constructions adviseert en begeleidt bij het ontwerpen en ontwikkelen van onderwagens en machines. Een verder specialisme is het repareren van, en de in- en verkoop van aandrijvingen. Bij VTS Constructions werken ongeveer 30 personen.

VTS Constructions maakt onderdeel uit van de Verhoeven groep een familiebedrijf dat zich heeft ontplooid tot een internationale service- en handelsorganisatie. De kernactiviteiten bestaan uit de verkoop van en serviceverlening aan grondverzetmachines, rijwerk, rubbertracks, uitrustingsstukken en onderdelen.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Binnendienst / Telesales / Callcenter
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Aftersales, commercieel, klantklachten, technisch

Contactgegevens

Contactpersoon Erwin Berg vd

Vestigingsplaats

Solliciteer