Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Onderhoudsmonteur aandrijvingen

Plaatsingsdatum 06-07-2017 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Maarheeze Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 - 40 Salaris -

Ter uitbreiding van onze werkplaats zoeken wij per direct een:

                      ONDERHOUDSMONTEUR AANDRIJVINGEN
                                             (fulltime)

De functie

Als onderhoudsmonteur aandrijvingen ga je je, in een geheel nieuw ingerichte werkplaats, hoofdzakelijk bezig houden met het reviseren van hydraulische rijaandrijvingen welke hoofdzakelijk worden toegepast in hydraulische rupsmobiele onderwagens. Je neemt de defecte aandrijvingen aan van de klant, maakt zelf een inschatting met welke onderdelen en tegen welke kostprijzen de aandrijvingen gerepareerd kunnen worden, daarover geef je advies aan de verantwoordelijke verkopers.

Je test de aandrijvingen na reparatie op juiste werking en legt dit vast in een testrapport. In ons ERP leg je vast met welke onderdelen welke aandrijvingen gerepareerd kunnen worden. Kortom een zeer veelzijdige functie met zowel directe als indirecte werkzaamheden en met leuke uitdagingen.

Daarnaast kun je ingezet worden voor het opbouwen, monteren, opstellen en controleren van werktuigen, schakelkasten en complete installaties. Je monteert de machines volgens tekeningen en assemblage instructies met alle bijbehorende onderdelen (koopdelen, maakdelen, elektrische, pneumatische en hydraulische onderdelen en besturing systemen).


Jouw profiel

Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting Mechatronica, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde niveau 4. Je kunt zelfstandig tekeningen lezen en hebt enige ervaring met hydrauliek, elektra en besturingssystemen. Beschik jij over een grote mate van zelfstandigheid en ben je analytisch en probleemoplossend? Dan zien wij jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet.


Wat VTS Constructions biedt
Je gaat werken met kwalitatief hoogwaardige producten bij een financieel gezond en groeiend familiebedrijf. De functie kent een grote verantwoordelijkheid en er is ruimte voor ontwikkeling, verdieping en verbreding. Wij bieden jou een mooie kans om jezelf als monteur verder te ontwikkelen met uiteraard een marktconform salaris. Standplaats voor deze functie is Maarheeze.


Interesse of meer informatie?
Voldoe jij aan het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden om onze gedreven organisatie te komen werken? Kijk dan snel naar onze vacature op www.verhoevenbv.com of www.vtsconstructions.com en reageer direct via onze sollicitatiebutton.


Wil je meer weten over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Hein Stark (manager); 0495-590320, indien je algemene vragen of vragen over het proces hebt kun je contact opnemen met Karin van de Ven (medewerker P&O) 0495-596659


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Verhoeven Track Systems Constructions (VTS Constructions) is gespecialiseerd in de productie van rupsonderstellen, het aanpassen van onderwagens van hijskranen, de productie van transportsystemen en conveyors en de productie van Powerpacks. VTS Constructions adviseert en begeleidt bij het ontwerpen en ontwikkelen van onderwagens en machines. Een verder specialisme is het repareren van, en de in- en verkoop van aandrijvingen. Bij VTS Constructions werken 25 personen.

VTS Constructions maakt onderdeel uit van de Verhoeven groep een familiebedrijf dat zich heeft ontplooid tot een internationale service- en handelsorganisatie. De kernactiviteiten bestaan uit de verkoop van en serviceverlening aan grondverzetmachines, rijwerk, rubbertracks, uitrustingsstukken en onderdelen.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Onderhoudsmonteur, technisch, aandrijvingen

Contactgegevens

Contactpersoon Karin van de Ven

Vestigingsplaats

Solliciteer