Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Monteur

Plaatsingsdatum 30-11-2017 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Maarheeze Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 - 0 Salaris -

Verhoeven Track Systems Constructions (VTS Constructions) is gespecialiseerd in de productie van rupsonderstellen, het aanpassen van onderwagens van hijskranen, de productie van transportsystemen en conveyors en de productie van Powerpacks. VTS Constructions adviseert en begeleidt bij het ontwerpen en ontwikkelen van onderwagens en machines. Een verder specialisme is het repareren en de in- en verkoop van aandrijvingen. Bij VTS Constructions werken 35 personen.


VTS Constructions maakt onderdeel uit van de Verhoeven groep, een familiebedrijf dat zich heeft ontplooid tot een internationale service- en handelsorganisatie. De kernactiviteiten bestaan uit de verkoop van en serviceverlening aan grondverzetmachines, rijwerk, rubbertracks, uitrustingsstukken en onderdelen.

 

Ter uitbreiding van onze werkplaats zoeken wij per direct een


                                   MONTEUR (fulltime)

De functie

Als Monteur bij VTS ga je je bezighouden met het uitvoeren van revisies en het monteren en/of vervangen van rijwerk(delen). Daarnaast voer je ondersteunende werkzaamheden uit bij het opbouwen, monteren, opstellen en controleren van werktuigen, schakelkasten en complete installaties (koop- en maakdelen, elektrische, pneumatische en hydraulische onderdelen en besturingssystemen).

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde technische MBO-opleiding niveau 3. Je kunt zelfstandig werken en hebt ervaring met montage werkzaamheden waaronder hydrauliek. Ben jij een klantgerichte, resultaatgerichte harde werker? Dan zien wij jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Wat VTS Constructions biedt
Je gaat werken met kwalitatief hoogwaardige producten bij een financieel gezond en groeiend familiebedrijf. De functie kent een grote verantwoordelijkheid en er is ruimte voor ontwikkeling, verdieping en verbreding. Wij bieden jou een mooie kans om jezelf als monteur verder te ontwikkelen met uiteraard een marktconform salaris. Standplaats voor deze functie is Maarheeze.

Interesse of meer informatie?
Voldoe jij aan het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden om onze gedreven organisatie te komen werken? Kijk dan snel naar onze vacature op www.verhoevenbv.com of www.vtsconstructions.com en reageer direct via onze sollicitatiebutton.

Wil je meer weten over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Joep Schoenmakers (manager operations), 06-37239547. Als je algemene vragen of vragen over het proces hebt, kun je contact opnemen met Karin van de Ven (HR Adviseur) via 0495-596659.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden monteur, hydrauliek, onderhoud, revisie,

Contactgegevens

Contactpersoon Karin van de Ven

Vestigingsplaats

Solliciteer