Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Monteur

Plaatsingsdatum 29-03-2018 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Maarheeze Niveau -
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 40 Salaris Marktconform
De Verhoeven Groep is een familiebedrijf dat zich heeft ontplooid tot een internationale service- en handelsorganisatie, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze kernactiviteiten bestaan uit de verkoop van en serviceverlening aan graafmachines, rijwerkdelen en uitrustingsstukken. Verhoeven heeft verschillende grote importeurschappen, waaronder Takeuchi, Berco en Esco en een eigen productielocatie in India. Voor sommige productgroepen zijn er private labels ontwikkeld zoals Vematrack en Vematec, die zich als merk steeds sterker ontwikkelen.

Andere bedrijven die behoren tot de Verhoeven Groep zijn VTS Constructions (ontwerp en productie van onderwagens) en Vereco (verhuur van grondverzetmachines en uitrustingsstukken).

Bij de Verhoeven Groep in de Benelux werken in totaal circa 200 medewerkers en de organisatie heeft een platte organisatiestructuur en een informele bedrijfscultuur.

 


Voor onze groeiende organisatie zoeken wij een enthousiaste:


             Monteur Grondverzet- en wegenbouwmachines


De functie

Als monteur bij Verhoeven ga je meedraaien in een kundig en enthousiast team dat verantwoordelijk is voor de uitvoering van alle reparatie- en onderhoudsactiviteiten in de werkplaats. Jij bent in staat om aan een grote diversiteit van machines verschillende werkzaamheden (gepland en ongepland) uit te voeren.

Je belangrijkste taken en verantwoordelijken zijn

  • Je gaat je voornamelijk bezig houden met het repareren en onderhouden van graaf / grondverzet- en wegenbouwmachines.

  • Je voert reparaties uit aan uitrustingsstukken zoals graafbakken, grijpers, etc.
  • Je voert onderhoud en reparaties uit aan rijwerken, hierbij valt te denken aan onder andere kettingen, sprockets en tandwielen.
  • Je voert zelf ook de lichte las- en constructiewerkzaamheden uit.
  • Na een gedegen inwerkperiode, welke bestaat uit zowel een stuk praktijk als ook theorie (opleidingen), word je verder opgeleid tot BMWT keurmeester.


De belangrijkste functie eisen

  • Een afgeronde technische MBO-opleiding, zoals MTS Werktuigbouwkunde, Landbouwtechniek of een monteursopleiding (monteur mobiele werktuigen).
  • Relevante werkervaring op het gebied van hydrauliek en elektrotechniek is een pré, maar we staan ook zeker open voor een starter met de juiste opleidingsachtergrond.
  • Bij voorkeur reeds specifieke aantoonbare werkervaring opgedaan in de grondverzetwereld en/of landbouw mechanisatiewereld als monteur.
  • Zelfstandig, creatief, aanpakker en doorzetter, flexibel, accuraat en stressbestendig.
  • Herkent onze onze kernwaarden: Afspraak is Afspraak, Respect, Integriteit, Ambitie en Betrokkenheid.

Wat bieden wij?
Je gaat werken met kwalitatief hoogwaardige producten bij een financieel gezond en groeiend familiebedrijf. De functie kent een grote afwisseling en er is ruimte voor ontwikkeling, verdieping en verbreding. Wij bieden jou een mooie kans om jezelf als monteur te ontwikkelen met uiteraard een marktconform salaris.

Interesse of meer informatie?
Voldoe jij aan het bovenstaand profiel en ben je enthousiast om bij onze gedreven organisatie te komen werken? Reageer dan snel via onderstaande sollicitatie button.


Voor meer informatie over de functie kun je per mail contact opnemen met Walter Tel (manager) via wtel@verhoevenbv.com. Bij vragen over de procedure kun je contact opnemen met Karin van de Ven (afdeling HRM), 0495-596659.

Acquisitie naar aanleiding van dez advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden monteur, grondverzet, hydrauliek, mobiele werktuigen, graafmachines

Contactgegevens

Contactpersoon Karin van de Ven

Vestigingsplaats

Solliciteer