Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Meewerkend Voorman (Monteur)

Plaatsingsdatum 30-11-2017 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Maarheeze Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 - 0 Salaris -

Voor onze werkplaats zoeken wij per direct een


                 Meewerkend voorman (MONTEUR)

De functie

Als meewerkend voorman (monteur) bij VTS ben je het eerste aanspreekpunt voor de productieleider. Verder ga je je bezighouden met het opbouwen, monteren, opstellen en controleren van werktuigen, schakelkasten en complete installaties. Je monteert de machines volgens tekeningen en assemblage instructies met alle bijbehorende onderdelen (koopdelen, maakdelen, elektrische, pneumatische en hydraulische onderdelen en besturing systemen). Je controleert en test de machines op een goede werking en betrouwbaarheid, legt probleemaspecten vast en lost eventuele storingen op. Af en toe verricht je servicewerkzaamheden ter plaatse, mogelijk in het buitenland.

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting Mechatronica, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde niveau 4. Je bent zelfstandig, besluitvaardig, probleemoplossend, analytisch, communicatief sterk en in staat je collega’s te motiveren. Je kunt zelfstandig tekeningen lezen en hebt specifieke kennis van en aantoonbare ervaring met hydrauliek, elektra en besturingssystemen. Ben jij in het bezit van een geldig rijbewijs B en heb je de bereidheid om waar nodig ook op locatie storingen te verhelpen? Dan zien wij jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Wat VTS Constructions biedt

Je gaat werken met kwalitatief hoogwaardige producten bij een financieel gezond en groeiend familiebedrijf. De functie kent een grote verantwoordelijkheid en er is ruimte voor ontwikkeling, verdieping en verbreding. Wij bieden jou een mooie kans om jezelf als monteur verder te ontwikkelen met uiteraard een marktconform salaris. Standplaats voor deze functie is Maarheeze.

Interesse of meer informatie?

Voldoe jij aan het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden om onze gedreven organisatie te komen werken? Kijk dan snel naar onze vacature op www.verhoevenbv.com of www.vtsconstructions.com en reageer direct via onze sollicitatiebutton.

Wil je meer weten over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Joep Schoenmakers (manager operations) 06-48692503; indien je algemene vragen of vragen over het proces hebt kun je contact opnemen met Karin van de Ven (HR adviseur) 0495-596659

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Verhoeven Track Systems Constructions (VTS Constructions) is gespecialiseerd in de productie van rupsonderstellen, het aanpassen van onderwagens van hijskranen, de productie van transportsystemen en conveyors en de productie van Powerpacks. VTS Constructions adviseert en begeleidt bij het ontwerpen en ontwikkelen van onderwagens en machines. Een verder specialisme is het repareren van, en de in- en verkoop van aandrijvingen. Bij VTS Constructions werken 35 personen.

VTS Constructions maakt onderdeel uit van de Verhoeven groep een familiebedrijf dat zich heeft ontplooid tot een internationale service- en handelsorganisatie. De kernactiviteiten bestaan uit de verkoop van en serviceverlening aan grondverzetmachines, rijwerk, rubbertracks, uitrustingsstukken en onderdelen.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Meewerkend voorman, hydrauliek, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, monteur

Contactgegevens

Contactpersoon Karin van de Ven

Vestigingsplaats

Solliciteer