Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Marketingstage Verhoeven

Plaatsingsdatum 04-10-2017 Functiecategorie Marketing
Standplaats Maarheeze Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 32 - 40 Salaris -

Heb jij het in je om in een specialistische, internationale service- en handelsorganisatie als Verhoeven een marketing specialist te zijn? Lees dan snel verder voor deze uitdagende stage.

                                   
                                     Marketingstage Verhoeven

                                                (Fulltime)

De Stage:

Onze medewerkers op de afdeling Marketing zijn dagelijks bezig met werkzaamheden zoals:

  • Het regelen en organiseren van evenementen en beurzen;
  • Het beheer (o.a. online vindbaarheid) en het verzorgen van content voor de websites op technisch, tekstueel en visueel vlak;
  • Het proactief zoeken naar goede content en het vertalen hiervan naar onze sites/social media kanalen en pers;
  • Het samenstellen van communicatie uitingen en dit coördineren naar reclamebureaus en drukkerijen;
  • De coördinatie POS materialen, give-aways en relatiegeschenken.

Wij zijn op dit moment op zoek naar een “meeloop” stagiaire die te maken gaat krijgen met ondersteunende werkzaamheden op alle gebieden. Een specifieke opdracht gaat uiteraard samen met student en school nader omschreven worden.


Wat verwachten wij van jou?

Jij bent in staat om diverse marketingactiviteiten voor deze organisatie zelfstandig uit te voeren. Bij Verhoeven ben je niet zomaar een stagiaire. Ondernemerschap zit in onze genen en dat zien we ook graag terug bij jou. Wij staan altijd open voor frisse blikken van jonge talenten. Bij Verhoeven geven we je de kans om jou ideeën uit te werken en indien mogelijk te verwezenlijken.


Relevante informatie:

Deze stage betreft een meewerkstage voor een 2e of 3e-jaars HBO student met een commerciële studieachtergrond e.g. Commerciële Economie / Marketing / Communicatie of een vergelijkbare studie.


Wat Verhoeven biedt:

Je gaat werken in een dynamische omgeving waar techniek centraal staat. De stage kent een grote mate van verantwoordelijkheid en je krijgt volop mogelijkheden je kennis te ontwikkelen, verdiepen en te verbreden. Wij bieden jou een mooie kans om jezelf als marketeer verder te vormen met een stagevergoeding van € 350,- bruto per maand op basis van full time aanwezigheid. Standplaats voor deze functie is Maarheeze. Bij Verhoeven zijn ongeveer 200 mensen werkzaam. De marketingafdeling bestaat uit drie fulltime medewerkers.


Klinkt dat wel goed?

Klinkt deze stage jouw als muziek in de oren, reageer dan via de sollicitatie button. Voor vragen kun je contact opnemen met de marketingmanager Tom Janssen 0495 596 666.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Marketing Stage

Contactgegevens

Contactpersoon Karin van de Ven

Vestigingsplaats

Solliciteer