Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

Plaatsingsdatum 30-06-2017 Functiecategorie Commercieel - Binnendienst / Te...
Standplaats Maarheeze Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 - 40 Salaris -
Ben jij een commerciële topper met technische affiniteit en heb jij passie voor klantcontact? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze klanten nog beter te bedienen zijn wij op korte termijn op zoek naar een


                             Commercieel medewerker binnendienst
                                                 (fulltime)Maarheeze


De afdeling
Binnen de ambitieuze afdeling Rijwerk & Uitrustingsstukken is de subafdeling ‘Rijwerk’ het bedrijfsonderdeel dat rijwerk met alle daarbij behorende onderdelen en rubbertracks voor o.a. graafmachines en bulldozers verkoopt, repareert en service verleent. Vanuit onze afdeling kunnen wij als dealer van verschillende kwaliteitsmerken als Berco en Vematrack altijd een passende oplossing aan onze klanten aanbieden. In Maarheeze bestaat het salesteam uit 2 binnen- en 3 buitendienstmedewerkers. Daarnaast maken een werkvoorbereider en een productspecialist deel uit van het team.


De functie
Als commercieel medewerker binnendienst sta jij ervoor dat alle verkoopactiviteiten in de driehoek klant, buitendienst en binnendienst vlekkeloos verlopen. Doordat jij op de juiste momenten goed weet door te vragen en je in te leven in de klant weet jij de beste oplossing aan te bieden. Dat gebeurt voornamelijk vanaf je werkplek maar regelmatig komen klanten bij je langs. Als commerciële schakel tussen de klant en Verhoeven verstrek je informatie over het assortiment en geef je (technische) adviezen. Uiteraard draag je zorg voor een correcte en snelle afhandeling van orders, offertes en reparaties, inclusief alle relevante communicatie naar de klant, leveranciers en de interne organisatie. Daarbij bewaak je de voortgang en neem je het initiatief bij eventuele problemen. Ook de administratieve afhandeling is bij jou in goede handen. Daarnaast vind je het leuk om actief mee te denken over hoe het nog beter kan en draag je hier aan bij.

 

 

Wat verwachten wij van jou?
Om deze functie succesvol te kunnen invullen zijn wij op zoek naar iemand met een zeer hoog ‘get it done’ gehalte. Je moet in staat zijn collega’s en klanten inhoudelijk met je mee te krijgen zonder daarbij de gezonde relatie uit het oog te verliezen.


De belangrijkste functie eisen;

  • Je hebt een MBO-niveau, aantoonbaar door een afgeronde MBO opleiding en technische affiniteit
  • Je hebt ongeveer 3-5 jaar werkervaring in de commerciële binnendienst, bij voorkeur in een vergelijkbare branche of productgroep, en bent toe aan een volgende stap in je loopbaan.
  • Je bent bedreven in het voeren van een nauwkeurige administratie en het vullen van ERP pakketten;
  • Je bent in staat om op afstand (per mail en telefoon) de juiste klantvraag boven water te krijgen;
  • Je hebt affiniteit met grote machines en techniek en je bent gretig om je de productgroep eigen te maken;
  • Je bent klant- en resultaatgericht, flexibel maar ook standvastig wanneer nodig, nauwkeurig en initiatiefrijk;
  • Je herkent je in onze kernwaarden: Afspraak is Afspraak, Respect, Integriteit, Betrokkenheid en Ambitie.

Wat Verhoeven biedt
Je gaat werken met kwalitatief hoogwaardige producten bij een financieel gezond en groeiend familiebedrijf. De functie kent een grote afwisseling en er is ruimte voor ontwikkeling, verdieping en verbreding. Wij bieden jou een mooie kans om jezelf commercieel te ontwikkelen met uiteraard een marktconform salaris.


Interesse of meer informatie?
Voldoe jij aan het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden om onze gedreven organisatie te komen werken? Reageer dan snel via onderstaande sollicitatie button.

Wil je meer weten over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Ron van Mierlo (manager); 06-536 897 22, indien je algemene vragen of vragen over het proces hebt kun je contact opnemen met Erwin van den Berg (P&O) ; 06-51058112


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Bedrijfsomschrijving;
De Verhoeven Groep is een familiebedrijf dat zich heeft ontplooid tot een internationale service- en handelsorganisatie, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze kernactiviteiten bestaan uit de verkoop van en serviceverlening aan graafmachines, rijwerkdelen en uitrustingsstukken. Verhoeven heeft verschillende grote importeurschappen, waaronder Takeuchi, Berco en Esco en een eigen productielocatie in India. Voor sommige productgroepen zijn er private labels ontwikkeld zoals Vematrack en Vematec, die zich als merk steeds sterker ontwikkelen. Andere bedrijven die behoren tot de Verhoeven Groep zijn VTS Constructions (ontwerp en productie van onderwagens) en Vereco (verhuur van grondverzetmachines en uitrustingsstukken).

Bij de Verhoeven Groep in de Benelux werken in totaal circa 200 medewerkers en de organisatie heeft een platte organisatiestructuur en een informele bedrijfscultuur.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Binnendienst / Telesales / Callcenter
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Commercieel , binnendienst, technisch

Contactgegevens

Contactpersoon Erwin Berg vd

Vestigingsplaats

Solliciteer