Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Bankwerker / lasser

Plaatsingsdatum 27-03-2018 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Maarheeze Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 - 40 Salaris Marktconform

Ter uitbreiding van onze werkplaats zoeken wij per direct een


                         BANKWERKER / LASSER(fulltime)

De functie

Als Bankwerker/ lasser ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig samenstellen van staalconstructies en uitvoeren van laswerkzaamheden. Het gaat om het Mig – Mag lassen van onderdelen en machines. De meeste onderdelen worden laser gesneden en gekant gebracht, hierbij is het, naast het kunnen maken goed zicht laswerk, ook belangrijk om af en toe te slijpen, te zagen en te boren. Constructies dienen nauwkeurig volgens tekening en geldende lasvoorschriften en normen te worden gelast en gericht. Het kunnen lassen van A-hoogtes in meerdere lagen is van groot belang.

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde relevante VMBO / MBO opleiding en bent in het bezit van een Mig/Mag lasdiploma, minimaal niveau 2 en bij voorkeur niveau 3. Je kunt zelfstandig tekeningen lezen en hebt ruime kennis van materiaalsoorten en lastechnieken. Beschik jij over een grote mate van zelfstandigheid, ben je secuur in je werk en flexibel? Ben je verder fulltime beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Maarheeze? Dan zien wij jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Wat VTS Constructions biedt

Je gaat werken met kwalitatief hoogwaardige producten bij een financieel gezond en groeiend familiebedrijf. De functie kent een grote afwisseling en er is ruimte voor ontwikkeling, verdieping en verbreding. Wij bieden jou een mooie kans om jezelf als lasser verder te ontwikkelen met uiteraard een marktconform salaris.
Standplaats voor deze functie is Maarheeze.


Interesse of meer informatie?

Voldoe jij aan het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden om bij onze gedreven organisatie te komen werken? Kijk dan snel naar onze vacature op www.verhoevenbv.com en reageer direct via onze sollicitatiebutton.

Wil je meer weten over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Hein Stark (manager); 0495-590320, indien je algemene vragen of vragen over het proces hebt kun je contact opnemen met Karin van de Ven (0495-596659)

Voor meer informatie over VTS Construction? Check de site; www.vtsconstructions.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Verhoeven Track Systems Constructions (VTS Constructions) is gespecialiseerd in de productie van rupsonderstellen, het aanpassen van onderwagens van hijskranen, de productie van transportsystemen en conveyors en de productie van Powerpacks. VTS Constructions adviseert en begeleidt bij het ontwerpen en ontwikkelen van onderwagens en machines. Een verder specialisme is het repareren van, en de in- en verkoop van aandrijvingen. Bij VTS Constructions werken 21 personen.

VTS Constructions maakt onderdeel uit van de Verhoeven groep een familiebedrijf dat zich heeft ontplooid tot een internationale service- en handelsorganisatie. De kernactiviteiten bestaan uit de verkoop van en serviceverlening aan grondverzetmachines, rijwerk, rubbertracks, uitrustingsstukken en onderdelen.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Bankwerken, constructie, samenstellen, lasser

Contactgegevens

Contactpersoon Karin van de Ven

Vestigingsplaats

Solliciteer